Úvod / Magazín

Bleskové špenátové gnocchi

Potřebujeme:

1 balení gnocchi, 
500g kuřecího masa, 
1 PL česnekovo-dýňové Bujónky
1 smetana na vaření (200ml), 
100g čerstvého špenátu.

Postup:

Kuřecí maso nakrájej na nudličky a dochuť česnekovo-dýňovou Bujónkou. Následně maso orestuj na pánvi, přidej gnocchi, zalij smetanou na vaření, provař 5 minut, vypni plamen a přidej čerstvý špenát. Zamíchej a podávej.

05. 02. 2024

Další články

Muffiny Hokkaidó (VEGAN)

Krémové polévky z dýně Hokkaidó jsou poměrně známé. Ale takové muffiny! Už nikdy nebudete chtít…

KŘUPAVÉ SUŠENKY by @MaruškaVeg

Kdo by nemiloval sušenky?! K tomu navíc nebesky křupavé :) Dnešní recept je navíc extra jednoduchý…

Sušené plody - jistota v zimním období

Popularita sušených plodů se v posledních letech šplhá tak vysoko, že už může zdatně konkurovat…