Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Rychlé svačinky, které si zamilujete

Představujeme vám ten nejlahodnější výběr rychlých a zároveň zdravých pomazánek, které jsou plné…

Zdravé marokánky (VEGAN)

Vánoční čas se nezadržitelně blíží. Už víte, co budete letos péct? Vyzkoušejte tyhle marokánky!…

Nedostatek vitaminu D můžete snadno vyřešit. Sluncem i doplňky stravy

Každý rodič to zná. Již od prvních týdnů života miminka je potřeba mu uměle doplňovat vitamin D. Z…