Amylon Puding jahodový BIO 40 g
Lahodný jahodový puding z BIO řady a bez lepku je ideální pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Kousky BIO sušených jahod zajišťují, že puding nabízí příjemně autentickou chuť i vůni jahod.
Tento puding je vyrobený z kvalitního BIO kukuřičného škrobu, je lehce stravitelný a velmi snadno připravitelný.
Zvolením BIO řady pudingů, oceníte lahodnou chuť a autentickou vůni bez přikrášlování, lehkou stravitelnost i složení přírodního původu z BIO surovin podléhajících přísné certifikaci.
Je bezlepkový, takže je vhodný i pro bezlepkovou dietu. Je bez umělých sladidel a přidaného cukru, takže je vhodný i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr. Puding neobsahuje palmový olej.
VÝHODY:
- Lehce stravitelný dezert k snídani nebo jako svačinka
- Skvělý i do krémů, dezertů, korpusů i na zahušťování
- Autentická čokoládová chuť i vůně díky BIO kakau
- BIO suroviny
- Vhodný i pro bezlepkovou dietu
- Snadná příprava během chvilky
- Bez přidaného cukru, umělých sladidel a palmového oleje
- Vhodné i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr
PŘÍPRAVA:
- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
- Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu.
- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
SLOŽENÍ: BIO kukuřičný škrob, BIO sušené jahody (6 %), barvivo: BIO sušená červená řepa, přírodní jahodové aroma.
TRVANLIVOST: 24 měsíců
Nutriční hodnoty Amylon Puding jahodový BIO 40 g
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 386 kJ / 91 kcal | |
Tuky | 1,3 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | |
Sacharidy | 17 g | |
z toho cukry | 11 g | |
Bílkoviny | 2,9 g | |
Sůl | 0,09 g |
Vlastnosti produktu Amylon Puding jahodový BIO 40 g
Obsah balení | 40 g |
BIO produkt | ANO |
Země původu | Česká republika |
Značka | Amylon |
Složení | uvedeno v popisu produktu |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |