Lyofilizované ovoce
Veškeré lyofilizované ovoce české značky NUTTY je baleno ručně s největší možnou pečlivostí, proto uvnitř balení najdete pouze minimum prachu a minimum úlomků. Obrázky na webu odpovídají obsahu balení, které obdržíte. Žádné zlomky nebo nečistoty v našich balení nenajdete!
Chcete posílit odolnost svého organismu a rádi byste se vyhnuli umělým vitamínovým suplementům? Vyzkoušejte naše lyofilizované ovoce, skvělou a zdravou snídani, nebo svačinku.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace, neboli sušení hlubokým mrazem při extrémním snížení atmosférického tlaku, je nesmírně šetrné nejen z hlediska uchování vitamínu C a dalších antioxidantů, ale stejně tak flavonoidů a dalších preventivně účinných složek. V přepočtu na hmotnost je účinnost a efektivnost několikanásobně vyšší než před zpracováním. Mrazem sušené plody neobsahují přidané konzervanty ani cukr.
Vůní, vzhledem i chutí jsou téměř srovnatelné s čerstvým ovocem!
Prémiová značka křupavého ovoce NUTTY
Značka křupavého - lyofilizovaného ovoce NUTTY patří mezi prémiové potraviny na našem trhu. Každé balení je plněno po vizuální a ruční kontrole bez úlomků, prachu z ovoce a dalších nečistot, se kterými se můžete běžně setkávat u konkurenčních značek a značek lyofilizovaného ovoce v nadnárodních řetězcích.
Výhody konzumace lyofilizovaného ovoce
Ovoce je přirozeně bohaté na vápník, hořčík, vitamín C, K a vlákninu. Barvivo, které obsahují patří mezi nejsilnější a nejúčinnější známé antioxidanty a působí tak preventivně odvracet proces stárnutí.
Křupání lyofilizovaného ovoce si oblíbí také ti nejmenší - naše děti. Mimo klasickou sezonu ovoce, kdy není možné koupit čertsvé plody, je křupavé ovoce tou nejlepší variantou. Vyzkoušejte jej dát například do jogurtu nebo kaší. Po absorbování tekutiny ovoce krásně nabobtná a skvěle zasytí.