BUJÓNKA Krůtí
Krůtí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti krůtího masa. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou. Základem je krůtí maso z českých chovů a zelenina.
- Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
- Z Bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru".
- Z Bujónky 900 g uděláte cca 20 l "vývaru".
Složení:
Zelenina 52 % (cuketa, petržel, celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, česnek), krůtí maso 38 %, hrubozrnná mořská sůl 10 %, bobkový list.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Informace pro velkoobchodní partnery:
- Karton obsahuje 12 ks bujónek
Nutriční hodnoty BUJÓNKA Krůtí
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 295 kJ / 70 kcal | |
Tuky | 1,7 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | |
Sacharidy | 2,8 g | |
z toho cukry | 2,1 g | |
Bílkoviny | 10 g | |
Sůl | 10,2 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Krůtí
Obsah balení | 220 g nebo 330 g |
Země původu | Česká republika |
Značka | Bujónka |
Složení | uvedeno v popisu produktu |