BUJÓNKA Kuřecí
Kuřecí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti kuřecího masa. Základem je kuřecí maso z českých chovů a zelenina. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
- Z Bujónky 130 g uděláte cca 3 l "vývaru".
- Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
- Z Bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru".
- Z Bujónky 900 g uděláte cca 20 l "vývaru".
Složení:
Zelenina 52,4 % (cuketa, celer, rajče, cibule, mrkev, petržel, petrželová nať, česnek), kuřecí maso 37,5 % hrubozrnná mořská sůl 10 %, olivový olej, hřebíček, bobkový list.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Informace pro velkoobchodní partnery:
- Karton obsahuje 12 ks bujónek
Nutriční hodnoty BUJÓNKA Kuřecí
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 328 kJ / 78 kcal | |
Tuky | 3,1 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | |
Sacharidy | 2,7 g | |
z toho cukry | 2 g | |
Bílkoviny | 9,3 g | |
Sůl | 10,7 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Kuřecí
Obsah balení | 130 g | 200 g | 300 g | 900 g |
Země původu | Česká republika |
Značka | Bujónka |
Složení | uvedeno v popisu produktu |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |