České ghíčko Ghí 340 ml
Ghí je máslo zbavené vody (= přepuštěné máslo). Odstraněním vody se prodlužuje trvanlivost. Ghí je vhodné především na smažení, pečení, na přípravu polévek a omáček. Velkým přínosem je také vysoký kouřový bod 250 °C, tuk se tedy nepřepaluje. Pokrmy připravované na Ghíčku oceníte především díky skvělé a výraznější chuti a nulovému obsahu laktózy a mléčných bílkovin.
Ghí neobsahuje kasein a další mléčné sušiny. Je to zdravá alternativa rostlinných olejů a výborný zdroj zdravých tuků. Navíc je také plné chutí a vůní a lze jej užívat vnitřně i zevně. Má také dlouhou trvanlivost a nevyžaduje žádné chlazení.
Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Skvěle se hodí ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, dušená zelenina - tu doporučujeme !
- Vhodný produkt pro alergiky
- Určeno pro zdravý životní styl
- Český výrobek
Složení: 99 % bezvodý máselný tuk
Skladování:
- ghí vydrží několik let když není otevřené
- při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření lépe spotřebovat do půl roku
- od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců
Nutriční hodnoty České ghíčko Ghí 340 ml
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 3677 kJ / 878 kcal | |
Tuky | 99,4 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 70 g | |
Sacharidy | 0,4 g | |
Bílkoviny | 0,1 g | |
Sůl | 0,01 |
Vlastnosti produktu České ghíčko Ghí 340 ml
Obsah balení | 340 ml |
Země původu | Česká republika |
Značka | České Ghíčko |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |