NUTTY Mandle v bílé čokoládě 250 g
Spojení dvou jemných krémových chutí - mandlí a bílé čokolády s nádechem vanilky.
Mandle jsou bohaté na minerály, zejména pak na hořčík a vápník, které zpevňují nehty, vlasy a starají se o zdravou pokožku. Zpevňují kosti a svaly a pomáhají překonávat únavu.
Konzumace bílé čokolády v rozumném množství má také své přínosy na zdraví. Pomáhá produkovat serotonin (hormon štěstí), který je důležitý při stresu a napětí. Díky obsahu kakaového másla pak do těla dostanete důležité minerály a vitamin E (antioxidant).
Ale pozor! Ukočírovat malé množství této dobroty není zrovna snadné.
Složení: bílá čokoláda 68 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, syrovátkový prášek, emulgátor: E322, přírodní vanilkové aroma), mandle 29,4 %, glukózový sirup, palmový olej, potahové látky: E414 , E904.
Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj, sojové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty NUTTY Mandle v bílé čokoládě 250 g
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 2309 kJ / 552 kcal | |
Tuky | 35 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14,7 g | |
Sacharidy | 53,1 g | |
z toho cukry | 49,2 g | |
Vláknina | 3 g | |
Bílkoviny | 8,9 g | |
Sůl | 0,11 g |
Vlastnosti produktu NUTTY Mandle v bílé čokoládě 250 g
Obsah balení | 250 g |
Země původu | Nizozemsko |
Značka | NUTTY |
Složení | uvedeno v popisu produktu |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |