NUTTY Jahody lyofilizované (plátky) 25 g
NUTTY Jahody lyofilizované (plátky) 25 g
Lyofilizace je unikátní proces sušení ovoce mrazem. Probíhá nejprve tak, že ovoce prudce zmrazíme a následně se suší při nižším okolním tlaku. Tím dochází k jevu, kdy se se voda z ovoce mění v páru, ale ovoce si i přes to zachovává barvu, vůni a také nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
Veškeré naše lyofilizované ovoce je baleno ručně s největší možnou pečlivostí, proto uvnitř balení najdete pouze minimum prachu a minimum úlomků. Obrázky na webu odpovídají obsahu balení, které obdržíte.
Jahody jsou výborným zdrojem vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.
- Zipový uzávěr obalu pro udržení čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotevření
Složení:
100 % lyofilizované jahody
Nutriční hodnoty NUTTY Jahody lyofilizované (plátky) 25 g
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 1359 kJ / 323 kcal | |
Tuky | 3,8 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,36 g | |
Sacharidy | 52,6 g | |
z toho cukry | 52,6 g | |
Vláknina | 20,0 g | |
Bílkoviny | 7,9 g | |
Sůl | 0,01 g |
Vlastnosti produktu NUTTY Jahody lyofilizované (plátky) 25 g
Obsah balení | 25 g |
Zemědělská produkce | mimo EU |
Značka | NUTTY |
Složení | uvedeno v popisu produktu |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |