◉ ADZUKI FAZOLE 500 G
◉ ADZUKI FAZOLE 500 G
◉ ADZUKI FAZOLE 500 G
S minimální trvanlivostí do: 12/2023
Adzuki jsou malé hnědočervené fazolky, které máme spojené především s použitím v asijské kuchyni. V Japonsku jsou dokonce adzuki fazole společně se sójou asi nejpopulárnějšími luštěninami. Chutnají lehce nasládle, jsou velmi dobře stravitelné a náramně se hodí do polévek, pomazánek, kaší nebo salátů. Jsou plné proteinů a vlákniny, naopak obsahují minilální množství tuků.
Hledáte tip, jakou pochoutku z fazolek adzuki uvařit? Zkuste například recept na úžasné adzuki s rýží a zeleninou v našem magazínu. Recept si pro Vás připravila naše blogerka a ambasadorka MaruškaVeg.
Návod na přípravu: Adzuki předem namočte na 8-12 hodin a vařte 50 - 60 minut
- Zipový uzávěr obalu pro udržení čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotevření
Složení: 100 % adzuki fazole
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty ◉ ADZUKI FAZOLE 500 G
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 1295 kJ / 310 kcal | |
Tuky | 0,6 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | |
Sacharidy | 63,4 g | |
z toho cukry | 0,1 g | |
Vláknina | 8,7 g | |
Bílkoviny | 20,2 g | |
Sůl | 0,01 g |
Vlastnosti produktu ◉ ADZUKI FAZOLE 500 G
Hmotnost | 500 g |
Zemědělská produkce | mimo EU |
Země původu | Česká republika |
Značka | NUTTY |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |