MUNGO FAZOLE 500 G
MUNGO FAZOLE 500 G
MUNGO FAZOLE 500 G
Mungo jsou dobře známé malé fazolky, které skrývají spoustu živin. Výborné do salátů, polévky nebo jako součást Vaší zdravé přílohy.
Máme pro Vás tip, jak si nechat fazolky naklíčit. Důkladně je propláchněte a nechte je namočené přes noc v míse. Ráno vodu slijte, fazolky opět několikrát propláchněte a nechte odkapat. Vraťte fazolky do misky, překryjte navlhčenou látkou a nechte klíčit. Doporučujeme ještě 3 x denně proplachovat a udržovat dostatečnou vlhkost. Po 2-3 dnech jsou výhonky připravené ke konzumaci.
Zajímá Vás, jak mungo klíčí? Podívejte se na foto postup klíčení od naší ambasadorky v jejím senzačním receptu Těstovinový salát s mungo klíčky a rovnou načerpejte inspiraci.
Chutí mungo fazolky připomínají zelený hrášek, jsou šťavnaté a příjemně křupavé. Naklíčené mungo můžete přidávat do jídla klidně syrové nebo jen krátce spařené.
Návod na přípravu: Fazolky namočte na 2 hodiny, propláchněte a poté vařte 15-25 minut
- Zipový uzávěr obalu pro udržení čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotevření
Složení: 100 % mungo
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Nutriční hodnoty MUNGO FAZOLE 500 G
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 1322 kJ / 316 kcal | |
Tuky | 0,8 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | |
Sacharidy | 55,6 g | |
z toho cukry | 1,1 g | |
Vláknina | 6,4 g | |
Bílkoviny | 21,6 g | |
Sůl | 0,01 g |
Vlastnosti produktu MUNGO FAZOLE 500 G
Hmotnost | 500 g |
Zemědělská produkce | mimo EU |
Značka | NUTTY |
Složení | 100 % Bio mungo fazole |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |