Úvod / Magazín

Banánovo-datlový chlebíček

Vydatný chlebíček, který Vám dodá energii. Je plný superpotravin a samozřejmě bez mouky! 

Ingredience:

Postup

Špaldové vločky spolu s práškem na pečení rozmixujeme na mouku a přendáme do mísy. Přidáme datlový sirup, kokosový olej, chia semínka a acai s camu camu práškem.

Datle můžeme také rozmixovat, nebo je jenom nakrájet na malé kousky a přidat k suché směsi.

Banány rozmixujeme spolu s mlékem a přimícháme k ostatním ingrediencím.

Vzniklou směs přelijeme do formy na biskupský chlebíček (nebo jakékoli menší zapékací mísy) vyložené pečícím papírem.

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 45 minut.

(Kateřina Kadlecová)

08. 02. 2018

Další články

Žitná kaše

Ovesnou kaši určitě všichni znáte. Ale co takhle obměnit základní surovinu a přidat pár…

Hlívová omáčka

Sezóna hub je v plném proudu, a tak si pojďte vyzkoušet tuhle skvělou hlívovou omáčku. Recept si…

Naše Biokosmetika I.

Už jste určitě viděli řadu novinek z oblasti bio kosmetiky, která rozšířila nabídku v našem…