Úvod / Magazín

Banánovo-datlový chlebíček

Vydatný chlebíček, který Vám dodá energii. Je plný superpotravin a samozřejmě bez mouky! 

Ingredience:

Postup

Špaldové vločky spolu s práškem na pečení rozmixujeme na mouku a přendáme do mísy. Přidáme datlový sirup, kokosový olej, chia semínka a acai s camu camu práškem.

Datle můžeme také rozmixovat, nebo je jenom nakrájet na malé kousky a přidat k suché směsi.

Banány rozmixujeme spolu s mlékem a přimícháme k ostatním ingrediencím.

Vzniklou směs přelijeme do formy na biskupský chlebíček (nebo jakékoli menší zapékací mísy) vyložené pečícím papírem.

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 45 minut.

(Kateřina Kadlecová)

08. 02. 2018

Další články

Muffiny Hokkaidó (VEGAN)

Krémové polévky z dýně Hokkaidó jsou poměrně známé. Ale takové muffiny! Už nikdy nebudete chtít…

Arašídové sušenky

Připravili jsme si pro Vás úžasný a hlavně velmi rychlý recept na arašídové sušenky. Skvělé třeba…

Slaná granola a vafle s čokoMARu

Nemohli jsme se rozhodnout, zda máme chuť na slanou nebo sladkou pochoutku, a proto tady máme hned…