Úvod / Magazín

Bleskové špenátové gnocchi

Potřebujeme:

1 balení gnocchi, 
500g kuřecího masa, 
1 PL česnekovo-dýňové Bujónky
1 smetana na vaření (200ml), 
100g čerstvého špenátu.

Postup:

Kuřecí maso nakrájej na nudličky a dochuť česnekovo-dýňovou Bujónkou. Následně maso orestuj na pánvi, přidej gnocchi, zalij smetanou na vaření, provař 5 minut, vypni plamen a přidej čerstvý špenát. Zamíchej a podávej.

05. 02. 2024

Další články

Nedostatek železa vás nemusí trápit. Stačí vyvážený jídelníček a správné potraviny

V dnešním článku bych se ráda věnovala tématu, které je na veganské stravě často diskutované, a tím…

Senzační vegan salted peanut ice cream

Dnes pro Vás máme tento senzační a jednoduchý recept na salted peanut ice cream. Kdo by odolal?…

Banánová kaše

Ovocná kaše jako stvořená pro mlsouny, ale přitom výživná. Má naprosto dokonalou konzistenci a…