Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Senzační vegan salted peanut ice cream

Dnes pro Vás máme tento senzační a jednoduchý recept na salted peanut ice cream. Kdo by odolal?…

Recepty na domácí proteinové tyčinky

Proteinové tyčinky jsou bezpochyby skvělou a také zdravější alternativou různých sladkostí, ale…

Raw lněné krekry

Vynikající slané mlsání, se kterým zapomenete na existenci brambůrek. A nejenom to! S čerstvou…