Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Cookie s goji, ořechovým máslem a hruškou

Máme pro Vás recept na rychlou svačinku nebo třeba na netradiční vánoční cukroví. Cookie ze samých…

Campanelle s krémovou omáčkou a pečenou cizrnou

Krémové těstoviny, křupavá cizrna a k tomu skvělé těstoviny se špenátem. Určitě si na tom…

Fantastické vegan mandlové sušenky

Ke kávě neodmyslitelně patří sušenky (nebo jen tak, na cesty) a já při ochutnání mandlového másla v…