Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Proteinové palačinky s kokosem a chia semínky

Znáte někoho, kdo by nemiloval palačinky? My tedy ne! A proto pro Vás máme naprosto skvělý recept…

Den bez palmového oleje

1. únor - Den bez palmového oleje. Ale proč je palmový olej tolik odsuzovaný a proč stoupá jeho…

Veganské proteiny: univerzální pomocník v boji za zdravějším já

Doba, kdy byly proteinové nápoje pro mnoho lidí synonymem steroidů pro kulturisty, už je naštěstí…