Dubajská čokoláda – fenomén, který jsme museli vyzkoušet!
Dubajská čokoláda se stala hitem poslední doby!
Sociální sítě jsou plné videí, kde lidé doma vyrábějí tuto luxusní pochoutku s dokonale jemnou pistáciovou náplní. A protože my milujeme pistácie a vyrábíme ty nejlepší pistáciové krémy, nemohli jsme zůstat pozadu!
Vyzkoušeli jsme si vyrobit domácí dubajskou čokoládu a výsledek? Naprostá lahoda! Tajemství úspěchu je v krémové náplni – a právě tady přicházejí na scénu naše pistáciové krémy. Ať už sáhnete po 100% pistáciovém másle pro intenzivní oříškovou chuť, nebo si dopřejete variantu s čokoládou – Pistáciový krém WHITE (s kvalitní bílou čokoládou) či Pistáciový krém BROWN (s lahodnou hnědou čokoládou) – s každou z nich vytvoříte dokonalý dezert.
Pistáciový krém – nejen do dubajské čokolády!
Když už jsme se pustili do pistáciového tvoření, rozhodli jsme se, že pistáciový krém využijeme i jinak než jen do čokolády. Výsledkem jsou dva neodolatelné recepty, které jsou skvělé ke snídani i ke svačině.
Lívance s pistáciovým krémem
Stačí smíchat pistáciový krém s tvarohem, nanést mezi lívance (několik receptů najdete v našem Magazínu) a přelít čokoládou. Navrch posypat sekanými pistáciemi a lahodná snídaně nebo svačina je na světě!
Pistáciové skleničky
Základem může být jakákoliv kaše – ovesná, rýžová, pohanková… Přidáte vrstvu Pistáciového krému BROWN, další vrstvu tvoří tvaroh s pistáciovým krémem a vše dozdobíte. Výsledek? Pistáciový sen!
Tyto recepty jsou nejen neodolatelné, ale díky pistáciím a kvalitním ingrediencím také výživné a syté – ideální volba pro vydatnou snídani nebo rychlou svačinu.
Pistáciové krémy – proč si je zamilujete?
- 100% přírodní složení – žádná umělá dochucovadla nebo konzervanty
- Bez lepku – vhodné i pro bezlepkovou dietu
- Zdroj zdravých tuků – pistácie podporují zdraví srdce a mozku
- Skvělé do kaší, dezertů i jen tak na lžičku!
Ať už se chystáte vyrobit si dubajskou čokoládu, hledáte inspiraci na sladkou snídani, nebo jen chcete zdravě mlsat, pistáciové krémy jsou tou správnou volbou.
Vyzkoušejte je sami a objevte jejich kouzlo!
04. 02. 2025