Úvod / Magazín

SRDÍČKA V ČOKOLÁDĚ

SRDÍČKA V ČOKOLÁDĚ

Jak si jednoduše připravit valentýnskou mňamku? Stačí vám doslova pár surovin a tak pro vás mám hned dvě varianty.

 

A)

50 g mletých ořechů

3 pl ořechového másla ČokoMARu s malinami

2 pl javorového sirupu

špetku soli

 

B)

50 g sušeného kokosu

3 pl ořechového másla MandLOVE

2 pl javorového sirupu

špetku soli

 

k dokončení: 

rozpuštěná hořká čokoláda

lyo maliny/kokos

 

V misce smícháme mleté ořechy nebo kokos s oříškovým máslem, javorovým sirupem a špetku soli. Důkladně promícháme, aby se vše propojilo.

 

Pomocí vykrajovátka tvoříme jednotlivá srdíčka. Vykrajovátko položíme na podložku s pečicím papírem a hmotu dáme dovnitř a utlačíme, takto pokračujeme než máme obě těsta zpracované. Dáme alespoň na 30 minut do mrazáku, aby se nám s tím lépe pracovalo.

 

Poté můžeme srdíčka namáčet do čokolády a ozdobit rozdromenými lyofilizovanými malinami nebo kokosem.

 

Skladujeme v lednici.

srdickavcoko2

20. 01. 2025

Další články

VEGAN kakaovo-banánová bábovka

Nevšední vegan bábovka provoněná banánem a pravým kakaem! Nezůstanete u jednoho…

Superprotein s banánem a kiwi

Ideální jako sladká dopolední svačinka. Dopřát si jej ale můžete kdykoliv během dne. Ingredience…

Videorecept: Camu camu cake

V životě mám ráda nové věci a hlavně výzvy. Pečení mě moc baví, ale co se týče nepečení a hlavně…