SRDÍČKA V ČOKOLÁDĚ
SRDÍČKA V ČOKOLÁDĚ
Jak si jednoduše připravit valentýnskou mňamku? Stačí vám doslova pár surovin a tak pro vás mám hned dvě varianty.
A)
50 g mletých ořechů
3 pl ořechového másla ČokoMARu s malinami
2 pl javorového sirupu
špetku soli
B)
50 g sušeného kokosu
3 pl ořechového másla MandLOVE
2 pl javorového sirupu
špetku soli
k dokončení:
rozpuštěná hořká čokoláda
lyo maliny/kokos
V misce smícháme mleté ořechy nebo kokos s oříškovým máslem, javorovým sirupem a špetku soli. Důkladně promícháme, aby se vše propojilo.
Pomocí vykrajovátka tvoříme jednotlivá srdíčka. Vykrajovátko položíme na podložku s pečicím papírem a hmotu dáme dovnitř a utlačíme, takto pokračujeme než máme obě těsta zpracované. Dáme alespoň na 30 minut do mrazáku, aby se nám s tím lépe pracovalo.
Poté můžeme srdíčka namáčet do čokolády a ozdobit rozdromenými lyofilizovanými malinami nebo kokosem.
Skladujeme v lednici.
20. 01. 2025