Úvod / Zdravé potraviny / Přílohy / Těstoviny Pasta Daniela

PASTA DANIELA Těstoviny semolinové rajčatové - Rigatoni 350 g

PASTA DANIELA Těstoviny semolinové rajčatové - Rigatoni 350 g
Sleva 15%

PASTA DANIELA Těstoviny semolinové rajčatové - Rigatoni 350 g

-15%
114 Kč(101,79 Kč bez DPH)
134 Kč  |  Ušetříte 20 Kč
SklademOdešleme v pondělí 25. 11.

PASTA DANIELA Těstoviny semolinové rajčatové - Rigatoni 350 g

Žádná barviva ani stabilizátory:

Při výrobě těstovin se nepoužívají žádná barviva, stabilizátory ani jiné "šmakulády".
Příchutě jsou obarveny výhradně přidávanou příchutí ze surovin, které se snaží získávat z okolních zdrojů, jako jsou drobní pěstitelé, farmy a statky.
Díky kvalitním ingrediencím a pomalému způsobu sušení je dosaženo jedinéčné chuti.

Příprava:

Na 100 g těstovin 1 l vody a 10 g soli. Do vroucí vody přidáme sůl a následně těstoviny. Vaříme 5–10 min. (dle tvaru těstovin). Ohřev vypneme, mírně nedovařené těstoviny necháme dojít ve vodě dokud nejsou Al dente „na skus“.

Skladování:

Skladujte v suchu a temnu. 

Co je semolina?

Semolina neboli semolinová mouka je pšeničná krupice umletá z tvrdé neboli tvrdozrnné pšenice (Triticum durum). Používá se zejména na výrobu kvalitních těstovin nebo pro přípravu semolinových (pšeničných) kuskusů, bulgurů a chalv. Vyšší kvalitu (těstoviny se nerozvářejí, mají vyšší nutriční hodnotu a nižší glykemický index) zajišťuje větší množství lepku. Semolinové produkty jsou tedy (stejně jako produkty ze špaldy) nevhodné pro bezlepkovou dietu. 

Složení:

Semolina (mouka z tvrdé pšenice Triticum durum), panenský olivový olej.

Upozornění:

Kromě bezlepkových těstovin mohou ostatní druhy obsahovat stopové množství jiných ochucení, včetně alergenů (vejce).

Dotaz k produktu PASTA DANIELA Těstoviny semolinové rajčatové - Rigatoni 350 g

Jméno
Telefon
E-mailpovinné
povinné pole
Váš dotazpovinné
povinné pole
 

Související produkty