Úvod / Magazín

Zdravé marokánky (VEGAN)

Vánoční čas se nezadržitelně blíží. Už víte, co budete letos péct? Vyzkoušejte tyhle marokánky! Jsou bez másla a cukru, a přesto vynikající :)

Ingredience receptu:

Postup

Nejprve nasekáme ořechy a moruše. Pokud máte sekáček na potraviny, pak to budete mít za chviličku :) Goji a rozinky necháme v celku. Přisypeme semínka a camu camu prášek a můžeme se pustit do tekuté části.

Do kokosového mléka přidáme lžičku skořice a pomalu začneme zahřívat.

Přisypeme mouku a za stálého míchání přivedeme k varu.

Následně "kaši" odstavíme a přidáme do ní připravenou suchou směs. Důkladně promícháme.

Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme placičky, které pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 °C asi 40 minut.

Po upečení necháme vychladnout a nakonec můžeme z jedné strany potřít čokoládou :)

(Kateřina Kadlecová)

30. 11. 2017

Další články

Maruška Veg: Za dva roky se moje váha změnila o šedesát kilo

Pro mnohé je to trend. Být co nejhubenější, víc hubená či hubený, mít o pár kilo méně. Někomu se to…

Videorecept: Camu camu cake

V životě mám ráda nové věci a hlavně výzvy. Pečení mě moc baví, ale co se týče nepečení a hlavně…

Ořechové kuličky (RAW, VEGAN)

Také Vás čas od času chytne chuť na něco sladkého? V tom případě pro Vás máme recept na ořechové…